Skip to main content

Zakelijk en vergaderen

Ons grote gebouw bestaat uit drie verdiepingen en biedt verschillende vergader- en feestruimtes. In totaal kunnen wij maar liefst 600 gasten ontvangen. Daarom is Cathay, naast restaurant, ook de ideale locatie voor bijvoorbeeld zakelijke evenementen. De zaalverhuur is niet beschikbaar op zaterdagen.

Zaalhuur en arrangementen

Voor vergaderingen en meetings hebben wij drie zalen die geschikt zijn voor maximaal 15, 50 of 100 personen. Organiseert u een groter evenement? Dan is het ook mogelijk dat we de zalen met elkaar combineren.

Arrangementen

Heerlijk en met volle teugen genieten van onze “All You Can Eat” wereldkeuken? Daarmee kunt u zeker aankomen bij uw collega’s en/of zakenrelaties. Voor de lunch of het diner bieden we verschillende arrangementen, die we graag persoonlijk met u bespreken. Neemt u voor meer informatie over de zaalhuur en onze arrangementen contact op 010-4551333.

Bowling

Wilt u een leuke activiteit toevoegen aan het programma van uw event? Overweeg dan om gebruik te maken van onze bowlingbaan voor een uur ontspanning na gedane arbeid. Bowling is een spel voor zowel jong als oud en kan een leuke toevoeging zijn aan uw bedrijfsevenement.

Vrijblijvende afspraak

Omdat elk evenement uniek is, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kosten van uw vergadering of evenement. Belt u daarom voor een vrijblijvende afspraak of stuur ons een mailtje naar restaurantcathay@gmail.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.