Skip to main content

Feesten en partijen

Sorry, we verhuren geen feestzaal.

Iets te vieren? Alles is mogelijk! Wat u ook te vieren heeft, bij Restaurant Cathay kan u al uw wensen kenbaar maken, en waar mogelijk worden deze zeker uitgevoerd. Onze ruimtes bieden volop mogelijkheden voor elke feestelijke gelegenheid.

Feestzaal

In onze grote feestzaal, vindt u een eigen bar en een dansvloer. Leuk voor een spetterend feest. In deze ruimte kunt u wel tot 300 personen ontvangen. Natuurlijk kunnen we de zaal kleiner en intiemer maken bij (veel) kleinere groepen. Tevens is het mogelijk om in onze feestzaal met een grote groep te dineren.

Arrangementen

Heerlijk en met volle teugen genieten van onze “All You Can Eat” wereldkeuken? Daarmee kunt u zeker aankomen bij uw gasten. Voor de lunch en het diner bieden we verschillende arrangementen, die we graag persoonlijk met u bespreken. Neem dus contact op voor meer informatie.

Kindvriendelijke locatie

Komen er ook kinderen? Onze locatie is uitermate kindvriendelijk dankzij ons kinderspeelparadijs. Zo kunnen al uw gasten, jong en oud, op hun manier genieten van uw feestelijke gelegenheid.

Bowlingbaan

Wilt u een leuke activiteit toevoegen aan uw feest of partij? Boek dan een ontspannend uur bowlen. Bowling is een leuk spel voor zowel jong als oud.