Skip to main content

Over Ons

Restaurant Cathay is sinds juli 2016 een eetgelegenheid en bowlingcentrum in Rotterdam.

Wereldvrede

Bij Restaurant Cathay komen smaken uit allerlei werelddelen samen. De naam van het restaurant betekent dan ook heel toepasselijk: wereldvrede. Bovendien wordt de naam Cathay gedragen door een paarse tulp-soort. Dat verklaart meteen het logo.

Limburgse bouwstijl

Heel bijzonder in het Rotterdamse decor is de bouwstijl van het etablissement. Zoals het rieten dak en de karakteristieke houten balken al zullen doen vermoeden, was het een Limburgse architect die het gebouw in 1979 vorm gaf. Het restaurant oogt daarom als een grote, sfeervolle boerderij en valt daarom erg op in de industriële Rotterdamse omgeving. Restaurant Cathay heeft aan het geheel een eigen twist gegeven, zodat een goede mix is ontstaan tussen een warme en een modern strakke uitstraling.

“All you can eat”

Onze gasten beleven een eigen culinaire wereldreis in restaurant Cathay. Zij genieten daarbij met volle teugen van al onze bijzondere smaken en gerechten.  Hierbij is gebruik gemaakt van verse producten en ingrediënten. Kwaliteit en service staan bij Restaurant Cathay namelijk hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om uw bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Feesten en partijen

Het grote gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen en kan in totaal 500 personen herbergen. Daarom is Cathay, naast restaurant, ook de ideale locatie voor feesten en partijen. Met verschillende grote en kleine vergader- en feestzalen, en een bowlingcentrum. Naast het gebouw ligt een groot terrein, dus aan gratis parkeergelegenheid geen gebrek. En schijnt het zonnetje? Dan is het heerlijk toeven op het grote terras.