Skip to main content

Reglement en huisregels

Op alle overeenkomsten met Restaurant Cathay zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maken. U kunt ze hier bekijken.


Ook hebben wij enkele huisregels die u hier kunt bekijken.

Inchecken

Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie. U betaalt vooraf en neemt uw munten in ontvangst. Als u gereserveerd heeft, wijzen we u naar uw tafel. Komt u voor het eerst? Vermeld dit dan a.u.b. bij het reserveren. Wellicht kunnen wij u dan even wegwijs maken.

Uitchecken

Bent u klaar met tafelen? Geef dan a.u.b. uw vertrek even door bij de receptie, zodat wij weten dat uw tafel weer beschikbaar is.

Muntsysteem

Dit houdt in dat alle cocktails, binnenlands en buitenlands gedistilleerde alcoholische dranken, uitsluitend met munten worden betaald.

Tap pils en huiswijnen zijn inbegrepen,geen munt nodig.

Munten kunt u aanschaffen bij de kassa. Overgebleven munten kunt u bewaren voor uw volgende bezoek, deze zijn niet inwisselbaar voor contant geld. 1 munt kost € 3,00/€ 4,00.  Bij de receptie kunt u extra munten kopen.

Langer blijven

Onze vaste tarieven zijn gebaseerd op een bezoek van maximaal 2,5 uur. Wilt u langer blijven dan is dat geen probleem. Voor een klein bedrag per persoon kunt u bij de receptie 30 minuten bijkopen. Kijk hier voor de tarieven.

Verhinderd

Heeft u gereserveerd, maar bent u verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Bij geen bericht houden we uw tafel tot 30 minuten na uw aanvangstijd vast.

Zelfbediening

De basis van het concept is zelfbediening. We houden echter graag rekening met gasten die mindervalide zijn. Bent u slecht ter been of maakt u gebruik van een rolstoel? Als u dat vooraf telefonisch doorgeeft, zorgen wij dat er bediening voor u klaar staat.

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij Restaurant Cathay hoog in het vaandel. Daarom verzoeken we u vriendelijk uw bord niet al te vol te scheppen en bijvoorbeeld een keertje vaker langs de buffetten te lopen. Zo wordt voorkomen dat er veel overschotten moeten worden weggegooid. Dit geldt uiteraard alleen voor de bewaarbare producten.

Kinderbuffet

Het kinderbuffet is bestemd voor alle kinderen tot 12 jaar. Voor hen gelden andere tarieven. Het kan daarom voorkomen dat we u om legitimatie van uw kinderen vragen.

Reserveren of binnenlopen?

Reserveren is niet verplicht. Echter, als u zeker wilt zijn van een tafel raden we u aan van tevoren te reserveren.

Allergieën en diëten

Is er sprake van allergieën of een speciaal dieet? Geef dat dan even door tijdens het reserveren, zodat wij er hier rekening mee kunnen houden.

Een jarige in uw gezelschap?

Een jarige Job krijgt bij Restaurant Cathay 50% korting als hij of zij komt dineren met een groep van minimaal vier personen. Voorwaarde is dat uw verjaardag samenvalt met uw bezoek en dat u in het bezit bent van een legitimatiebewijs.

Alcohol

De minimale leeftijd voor het consumeren van alcohol is 18 jaar. Het kan daarom voorkomen dat we u om een legitimatiebewijs vragen.

Drinken en eten meenemen

Het is uiteraard niet toegestaan om eten en drinken uit het restaurant mee te nemen bij uw vertrek.

Suggesties, en klachten?

Het leveren van een goede kwaliteit en een punctuele service staan bij Restaurant Cathay centraal. Heeft u suggesties over hoe we deze zaken nog meer kunnen verbeteren? Of heeft u onverhoopt een minder goede ervaring opgedaan? Stuur dan een mailtje naar restaurantcathay@gmail.com. Wij gaan serieus om met alle reacties en nemen deze zo snel mogelijk in behandeling.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in Restaurant Cathay.

Aansprakelijkheid

De directie van Restaurant Cathay is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken.